Trainingen

Trainingen

Runningtherapie

Door middel van runningtherapie kun je letterlijk de stress uit je lijf rennen. De kern van runningtherapie is het gebruik van hardlopen om de psychische conditie te verbeteren. Hardlopen is goed voor lichaam en geest, het helpt om somberheid, depressieve klachten en spanning te verminderen. Praktijk Fostedina biedt runningtherapie zowel individueel als in groepsverband aan.

Rots en watertraining

Rots en Water is een psycho-fysieke training voor kinderen en jongeren. De training is gericht op de ontwikkeling van sociale competenties en de weerbaarheid, het voorkomen en aanpakken van pesten. De rots en water training wordt zowel individueel als in groepsverband aangeboden.

COMET training “verbeter je zelfbeeld”

De zelfbeeldtraining COMET (Competetive Memory Training), helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen. Door meer aandacht aan positieve eigenschappen van jezelf te besteden, leer je positiever over jezelf te denken. Het oproepen van positieve herinneringen zorgt ervoor dat gevoelens van trots vergroot worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een positieve lichaamshouding, zelfspraak en muziek.

 Sociale vaardigheidstraining

De sociale vaardigheidstraining kan zowel individueel als in groepsverband gegeven worden. Samen wordt er gekeken naar waar jij tegenaan loopt in het (sociaal) contact met jouw omgeving. Bij deze training is de mogelijkheid aanwezig om de paarden en honden als co-therapeut in te zetten